Vergaderlocatie Friesland

 

Wilt u verfrissende ideeën voor een project? Moet er ‘ergens een klap op’ worden gegeven? Of wilt u juist in alle rust bepaalde kwesties uitpraten? Ga dan vergaderen op een schip. De ongedwongen ambiance en warme uitstraling van ons imposante schip ‘Avontuur’ is zeer geschikt als vergaderlocatie. 

 

Friesland staat bekend om haar prachtige, rustgevende natuur en uitgestrekte landschappen. Bovendeks kunt u daarvan genieten en tot rust komen. Of verplaats uw vergadering naar het dek op een zonnige dag! 

Vergaderen op een boot: altijd op maat

Wij denken graag met u mee over uw vergaderwensen. U kunt bijvoorbeeld de vergadering combineren met teambuilding zeilen. U werkt dan samen met uw collega’s om het schip op koers te houden. Of wilt u juist even helemaal tot rust komen na een intensieve vergadering? Dan kunt u kiezen uit allerlei arrangementen waarbij u met een zeilschip ontspannen vaart over de Friese wateren. 

 

Voor elke vergadering kunt u bij ons terecht. Dan bespreken wij samen met u de wensen en mogelijkheden die het beste passen. 

 

U kunt ook zelf uw prijs berekenen door bij onze "Arrangementen" uw wensen in te vullen.

 

Arrangement vergaderen