Banaanvaren en skûtsjesilen

Heerlijk uitwaaien op een prachtig Fries skûtsje kunt u perfect afwisselen met het sensationele banaanvaren achter een snelle speedboot. Groepjes van vier hijsen zich om de beurt in een wetsuit en nemen plaats op de banaan. Voortgetrokken door een supersnelle speedboot dendert de banaan over golven e... lees verder >>Basisprijs € 740,00
€ 35,00
€ 400,00
€ 500,00
€ 4,75 p.p.
€ 12,00 p.p.
€ 15,00 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
Vul hier het aantal personen in
61,67 p.p.
Totaal 740,00

Terug naar Arrangementen

Banaanvaren en skûtsjesilen

Heerlijk uitwaaien op een prachtig Fries skûtsje kunt u perfect afwisselen met het sensationele banaanvaren achter een snelle speedboot. Groepjes van vier hijsen zich om de beurt in een wetsuit en nemen plaats op de banaan. Voortgetrokken door een supersnelle speedboot dendert de banaan over golven en hoopt u te blijven zitten op de banaan. Met een teamuitje op het water zijn hilariteit en spectaculaire duikelingen gegarandeerd! Na tien minuten wisselt u zodat iedereen aan de beurt komt. 

 

En daarna...

Na deze actieve middag kunt u heerlijk ontspannen. Maak een keuze uit diverse opties om uw dag goed af te sluiten. Kies voor een borrel of maak het uitje compleet met een feestelijke barbecue. Natuurlijk behoort een overnachting op het skûtsje ook tot de opties, zo kunt u de volgende dag nog een prachtige zeiltocht over de Friese wateren maken of een idyllisch Fries dorpje te bezoeken.

 

Klik de gewenste opties aan voor een indicatie van de prijs*.

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Aantal
Aantal personen1-12 personen
Met overnachting, kies aantal:16 slaapplaatsen
Maximaal aantal personen12