Accommodatieschip Avontuur

Dit schip is voor veel doeleinden inzetbaar en los bij ons te boeken voor een dag(deel), midweek of weekend.

Aan wal kunnen er maximaal 50 mensen aan boord. Varend kunnen er 12 personen mee. Wilt u overnachten in de Avontuur dan kan dat met maximaal 16 personen.


Een echt vrachtschip

Het s... Lees verder >>50


Advies verkoopprijs € 460,00
Vul hier het aantal personen in
9,20 p.p.

Terug naar Arrangementen

Accommodatieschip Avontuur

Dit schip is voor veel doeleinden inzetbaar en los bij ons te boeken voor een dag(deel), midweek of weekend.

Aan wal kunnen er maximaal 50 mensen aan boord. Varend kunnen er 12 personen mee. Wilt u overnachten in de Avontuur dan kan dat met maximaal 16 personen.


Een echt vrachtschip

Het schip Avontuur is 39 meter lang en is 6 meter breed en is gebouwd als vrachtschip. Dit schip is inmmiddels bij ons in gebruik als accommodatieschip, maar heeft nog het originele uiterlijk en de uitstraling van een vrachtschip. De Avontuur heeft twaalf (slaap)kooien, twee douches, drie toiletten en een grote keuken met twee koelkasten waardoor het schip geschikt is voor vrijwel iedere activiteit. Met een fantastisch zonnedek bestaat de mogelijkheid om bovendeks heerlijk tegenieten van het buitenleven. Beneden heeft het schip een comfortabele setting met piano, muziekinstallatie, dimmend licht en prettige zitbanken. Dit prachtige schip is goed onderhouden en wordt veelvuldig ingezet in combinatie met de Friese skûtsjes voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten en meetings. 

 

Dag of dagdeel op de Avontuur

Het schip Avontuur is ook los te boeken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje aan wal voor enkele uren of een hele dag. Dit grote schip biedt ruimte aan een grote hoeveelheid personen. Daarnaast is het ook mogelijk de Avontuur te boeken voor een halve of hele dag varen. 

 

Weekend op de Avontuur

Kiest u voor een geheel weekend op de Avontuur dan zijn jullie vanaf vrijdagavond welkom aan boord. Op zaterdagmorgen gaan de trossen pas los. We beslissen met elkaar, afhankelijk van de wensen voor de zaterdagavond én van het weer, waar de tocht heen zal gaan. De bemanning vaart het schip. 

 

Voor de opstappers is er alle vrijheid: in de stuurhut meekijken, op het zonnedek van het Friese landschap genieten, een boek lezen, of de spelletjescompetitie starten. Midden op de dag gaat het anker uit en is het tijd voor de lunch. Met wie weet een afkoelende sprong in het water. De tocht vervolgt zich naar de overnachtingsplek. Dat kan op een eiland zijn, waar we een kampvuur kunnen maken. Of juist in een Fries dorpje om de plaatselijke horeca te testen. Op zondagmorgen varen we met een andere route weer terug naar Akkrum, waar we in de middag zullen aankomen.

 

Maak in bovenstaand menu de keuzes en bereken direct de prijs per persoon.

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Waarde
Maximaal aantal personen50