Een dag skûtsjesilen

Skûtsjesilen en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stap aan boord van een echt traditioneel Fries skûtsje en laat de touwen vieren. Ga samen op ontdekkingsreis en laat u verrassen door de schitterende natuur op het water. Of help de schipper en de maat mee skûtsjesilen om op k... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 820,00
€ 85,00
€ 4,75 p.p.
€ 15,00 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
Vul hier het aantal personen in
68,33 p.p.
Totaal 820,00

Terug naar Arrangementen

Een dag skûtsjesilen

Skûtsjesilen en Friesland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stap aan boord van een echt traditioneel Fries skûtsje en laat de touwen vieren. Ga samen op ontdekkingsreis en laat u verrassen door de schitterende natuur op het water. Of help de schipper en de maat mee skûtsjesilen om op koers te blijven. Navigeren, trossen lossen, zeilen hijsen en de zwaarden omhoogtrekken. Tijdens het zeilen is er altijd wel iets te doen!

 

Wilt u liever een halve dag (3 uren) skûtsjesilen? Dan kan! Bekijk dan het arrangement ‘Skûtsjesilen halve dag’.

 

Skûtsjesilen en activiteiten

Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om uw dag skûtsjesilen uit te breiden met andere activiteiten. Combineer skûtsjesilen bijvoorbeeld met teambuilding. Met collega’s werkt u dan actief samen aan groepsopdrachten op het authentieke Friese skûtsje. Of kies juist voor een spannende citygame in een dorp. 

 

Wilt u nog meer sensatie? Kies dan voor de vele watersportactiviteiten in combinatie met een prachtige dag zeilen, kijk bij onze andere arrangementen voor de mogelijkheden. Heeft u andere wensen of ideeën voor een dagje skûtsjesilen? Laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag. De mogelijkheden op een skûtsje zijn eindeloos!  

 

Contact

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Waarde
Aantal personen1-12 personen
Met overnachting, kies aantal:16 slaapplaatsen
Maximaal aantal personen12