Een halve dag skûtsjesilen

Skûtsjesilen op een indrukwekkend authentiek Fries zeilschip: dat kan bij Bedrijfsuitjes Friesland. Voel de frisse wind door uw haren en steek uw handen uit de mouwen tijdens het zeilen. Of verwonder u over de uitgestrekte weilanden langs de meren en het prachtige waterleven in smalle vaartjes. K... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 565,00
€ 485,00
€ 4,75 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
Vul hier het aantal personen in
47,08 p.p.
Totaal 565,00

Terug naar Arrangementen

Een halve dag skûtsjesilen

Skûtsjesilen op een indrukwekkend authentiek Fries zeilschip: dat kan bij Bedrijfsuitjes Friesland. Voel de frisse wind door uw haren en steek uw handen uit de mouwen tijdens het zeilen. Of verwonder u over de uitgestrekte weilanden langs de meren en het prachtige waterleven in smalle vaartjes. Klets bovendeks gezellig bij of neem een kijkje benedendeks in het sfeervolle verblijf. Wat u ook wilt: het kan tijdens het skûtsjesilen!

 

Een halve dag is van 10:00 tot 13:00 of 13:30 tot 17:00 uur.

 

Wilt u liever een hele dag zeilen inclusief lunch? Dat kan ook! Bekijk het arrangement Skûtsjesilen hele dag.


Skûtsjesilen en meer

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Breid uw ochtend of middag teamuitje skûtsjesilen uit met een andere activiteit. Ga met uw collega’s op pad voor een spannende citygame in een prachtig Fries dorpje. Of werk tijdens het skûtsjesilen samen aan een groepsopdracht met teambuilding en zeilen. Kijk in het menu onder arrangementen wat bij van Bedrijfsuitje Friesland nog meer te bieden hebben.

 

Heeft u andere wensen of ideeën voor het skûtsjesilen? Laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee over de invulling van de ochtend of middag. De mogelijkheden op een skûtsje zijn eindeloos!

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Waarde
Aantal personen1-12 personen
Maximaal aantal personen12