RIB-varen en skûtsjesilen

Een geweldige combinatie! Geniet van een dagje zeilen op een skûtsje en maak daarnaast een spectaculaire tocht met een RIB-boot. 

Meevaren op een RIB-rubberboot is een teamuitje op het water dat u niet snel vergeet! Een RIB is een grote rubberboot met een hele sterke motor. Spring over golven en s... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 820,00
€ 85,00
€ 450,00
€ 550,00
RIB-varen € 50,00 p.p.
€ 4,75 p.p.
€ 12,00 p.p.
€ 15,00 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
Vul hier het aantal personen in
118,33 p.p.
Totaal 1.420,00

Terug naar Arrangementen

RIB-varen en skûtsjesilen

Een geweldige combinatie! Geniet van een dagje zeilen op een skûtsje en maak daarnaast een spectaculaire tocht met een RIB-boot. 

Meevaren op een RIB-rubberboot is een teamuitje op het water dat u niet snel vergeet! Een RIB is een grote rubberboot met een hele sterke motor. Spring over golven en scheur met grote kracht door scherpe bochten over het water. Met de frisse wind door uw haren krijgt u een ongeëvenaard sensationeel gevoel. Gooi het gas open en haal tot wel 65 kilometer per uur! 

 

Wilt u liever toekijken en genieten van een zachte bries? Blijf dan aan boord van het skûtsje en kijk toe terwijl de RIB langs scheurt. 

 

Na afloop van hebben wij divere opties voor u om nog even te genieten met een borrel en bijvoorbeeld een overheerlijke BBQ! Of blijf overnachten aan boord van het skûtsje! De volgende dag kunt u genieten van een prachtige zeiltocht over de Friese wateren en kunt u eventueel een dorpje bezoeken.

 

Klik de gewenste opties aan voor een indicatie van de prijs*.

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Waarde
Aantal personen1-12 personen
Met overnachting, kies aantal:16 slaapplaatsen
Maximaal aantal personen12