Uniek bedrijfsuitje: zeilen

Verras uw collega’s met een origineel bedrijfsuitje zeilen! Wij helpen u graag met het bedenken en uitvoeren van een speciaal teamuitje. Heerlijk uitwaaien met de frisse wind door de haren op een prachtig zeilschip varen over de Friese wateren. Met zeilen als bedrijfsuitje is er tijd om gezellig te kletsen, m... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 820,00
€ 85,00
€ 450,00
€ 550,00
€ 4,75 p.p.
€ 12,00 p.p.
€ 15,00 p.p.
€ 7,50 p.p.
€ 22,50 p.p.
Vul hier het aantal personen in
68,33 p.p.
Totaal 820,00

Terug naar Arrangementen

Uniek bedrijfsuitje: zeilen

Verras uw collega’s met een origineel bedrijfsuitje zeilen! Wij helpen u graag met het bedenken en uitvoeren van een speciaal teamuitje. Heerlijk uitwaaien met de frisse wind door de haren op een prachtig zeilschip varen over de Friese wateren. Met zeilen als bedrijfsuitje is er tijd om gezellig te kletsen, maar ook om uw handen uit de mouwen te steken, aan het roer te staan en de koers bepalen. Perfect als teambuilding activiteit! Kies voor een halve dag zeilen of voor een hele dag zeilen. Wij zijn benieuwd. Waar vaart u naartoe? 

Vink de gewenste opties aan voor een indicatie van de prijs*.

 

Wilt u het traditionele skûtsje gebruiken voor teambuilding of in combinatie met uw vergadering? Dat kan! In het menu ziet u een overzicht van verschillende aanvullende activiteiten om uw bedrijfsuitje mee uit te breiden.

 

Een bedrijfsuitje op het water is zowel gezellig als spectaculair. U leert uw collega’s of vrienden op een unieke manier beter kennen. Een heerlijk ontspannen zeiltocht op een skûtsje kunt u perfect combineren met een watersportactiviteit. Kies voor een dag zeilen met een watersportactiviteit, een dag met overnachting inclusief watersportactiviteit of een heel weekend skûtsjesilen en watersporten!

 

* Prijzen zijn onder voorbehoud. Klikt u op offerte aanvraag dan kunt u in het volgende scherm een gewenste datum opgeven. Dit is een offerte, wij nemen hierna contact met u op voor de definitieve boeking en beschikbaarheid. Eventuele aanvullende wensen kunnen dan ook worden besproken.

Eigenschap Waarde
Aantal personen1-12 personen
Met overnachting, kies aantal:16 slaapplaatsen
Maximaal aantal personen12