Waterskiën en skûtsjesilen

Aan boord van het traditionele skûtsje helpt u de bemanning mee om naar uw bestemming te varen. De schipper en zijn maat geven u uitleg en kunnen u veel vertellen over skûtsjesilen en de vaarroutes. Terwijl de ene helft van de groep zich in een wetsuit hijst en zich klaarmaakt voor een rondje waterskiën, kunt u heerlijk op het terras zitten om hen aan te moedigen. Of u nu heel sportief bent of niet, waterskiën is voor iedereen! 

 

Na dit zinderende bedrijfsuitje op het water, stapt u weer aan boord van het skûtsje. Daar heeft u tijd om helemaal te ontspannen en na te praten met uw collega’s of vrienden. Eenmaal in Akkrum aangekomen staat een feestelijke barbecue voor u klaar! Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om aan boord, op een onbewoond eiland of in een typisch Fries dorpje te overnachten. Om vervolgens de volgende dag nog een fantastische zeiltocht te maken.

RIB-varen en skûtsjesilen

Meevaren op een RIB-rubberboot is een bedrijfsuitje op het water dat u niet snel vergeet! Een RIB is een grote rubberboot met een hele sterke motor. Spring over golven en scheur met grote kracht door scherpe bochten over het water. Met de frisse wind door uw haren krijgt u een ongeëvenaard sensationeel gevoel. Gooi het gas open en haal tot wel 65 kilometer per uur! 

 

Wilt u liever toekijken en genieten van een zachte bries? Blijf dan aan boord het skûtsje en kijk toe terwijl de RIB langs scheurt. Na afloop van de tocht staat een heerlijke barbecue voor u klaar. Of blijf overnachten aan boord van het skûtsje! De volgende dag kunt u genieten van een prachtige zeiltocht over de Friese wateren en kunt u eventueel een dorpje bezoeken.

 

Of u kunt kiezen voor:

 

Banaanvaren Flyboarden

 

Contact


“Wauw, wat was dit fantastisch.

Dit wil je als werknemer toch elk jaar doen?”

Lisa, 22


“De afwisseling van lekker eten, buitenleven, 

teamwork en met je handen werken: fantastisch!” 

Koen, 28