Bedrijfsuitje? Watersport! 

Een bedrijfsuitje op het water is zowel gezellig als spectaculair. U leert uw collega’s of vrienden op een unieke manier beter kennen. Een heerlijk ontspannen zeiltocht op een skûtsje kunt u perfect combineren met een watersportactiviteit. Kies voor een dag zeilen met een watersportactiviteit, een dag met overnachting inclusief watersportactiviteit of een heel weekend skûtsjesilen en watersporten!

 

 

Banaanvaren en skûtsjesilen

Heerlijk uitwaaien op een prachtig Fries skûtsje kunt u perfect afwisselen met het sensationele banaanvaren achter een snelle speedboot. Per keer nemen vier deelnemers in wetsuits plaats op de banaan. Voortgetrokken door een speedboot dendert u regelmatig over golven en hoopt u te blijven zitten. Met een bedrijfsuitje op het water zijn hilariteit en spectaculaire duikelingen gegarandeerd! Na tien minuten wisselt u zodat iedereen aan de beurt komt. 

 

Na deze actieve middag kunt u heerlijk ontspannen tijdens een feestelijke barbecue. Of kies voor een overnachting op het skûtsje om de volgende dag nog een prachtige zeiltocht over de Friese wateren te maken of een idyllisch Fries dorpje te bezoeken.

Flyboarden en skûtsjesilen

Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door uw lichaam gieren tijdens het flyboarden! Met dit stoere bedrijfsuitje op het water gaat u eerst aan boord van een authentiek Fries skûtsje. Daar kunt u heerlijk genieten van het indrukwekkende uitzicht of actief meehelpen aan boord om het skûtsje op koers te houden. U vaart richting uw watersportactiviteit. 

 

Een flyboard zit vast aan uw voeten met daaronder een slang waarmee u vastzit aan de jetski. De bestuurder van de jetski is uw instructeur en regelt de kracht waarmee het water onder uw flyboard vandaan komt. Wilt u het rustig aan doen? Of juist op volle kracht vooruit? Het kan allemaal met dit energieke bedrijfsuitje op het water!

 

Of kies voor onze andere watersportactiviteiten:

 

Waterskiën Rib-varen

 

Contact


“Wauw, wat was dit fantastisch.

Dit wil je als werknemer toch elk jaar doen?”

Lisa, 22


“De afwisseling van lekker eten, buitenleven, 

teamwork en met je handen werken: fantastisch!” 

Koen, 28